Suomeksi Sunnuntaina : Minusta

**This is a new section in the blog where I write in Finnish on Sundays**

**Tänään alkaa blogissa uusi juttu! Kirjoitan suunnuntaisin joku pieni teksti suomeksi. Se on uuden vuoden haaste itselle!**

Suomeksi Sunnuntaina

Olen 30-vuotias intialainen nainen ja olen asunut suomessa 4 vuotta. En koskaan elämässä luulen että, asun Suomessa tai kirjoitan suomeksi! Mutta työpaikka (ei enää töissä) sain Suomessa ja mieheni on asunut Suomessa. Monta kertaa ihmiset ymmärsivät että, mieheni on suomalainen mutta ei, hän on intialainen ja meillä oli järjestetty avioliitto Intiassa. Kirjoitan hääpäivästä joku sunnuntaina tulevaisuudesta.

Mun käsityö harrastus alkoi Suomessa. Ensin opin koru tekeminen, sitten kankaan painanta, ompelu (perus asiat), virkkaminen, neuleminen ja muut tee se itse koristelut. Kaikissa pidän virkkuutöistä paljon. Laitamme kasvis ruoka kotona päivittäin ja se on myös mun harrastus. Crafty Spell blogissa voit lukea (englanniksi) helppo kasvis ruoka receptit, käsityöt, matkat, kuvat ja mun näkökulmasta asiat.

Opin suomen kieli yli vuoden sitten mutta kun kurssi loppui en puhunut tai harjoitellut usein. Nyt pelkään että, unohdan kieli mutta en haluaa käydä kursilla uudelleen. Toivon että olet kärsivällinen kun luet blogissa ‘Suomeksi Sunnuntaina’. Kiitoksia!

Oma nimen sijasta käytän ‘crafty spell’ joka on samaa kuin blogin nimi. Voit lähettää sähköpostia osoiteseen- craftyspell@gmail.com tai kommentoida blogissa. Tyykkään lukemista ja vastaamista teidän kommentit, kysymykset, palaute, sähköpostit ja tervehdys!

♥♥♥Lämpimästi tervetuloa!♥♥♥

Advertisements

One thought on “Suomeksi Sunnuntaina : Minusta

Share your thoughts -

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.