Suomeksi Sunnuntaina: Matka ja muut

Noin kolme kuukautta sitten, kävin Intiassa. Silloin veli meni näimisiin. Samaa kuin meillä, hänellä oli myös järjestetty avioliitto. Häät juhlat kestivät 10 päivää.

Eränä päivänä äiti teki hiusnaamio. Naamiossa oli tuore hibiscus ja henna lehdet, jauhettu (intian) karviainen, jogurtti, kahvi keite ja tuore sitruunamehu. Kyllä, lehdet löydämme etupihalla. Voit lukea lisää ja katsoa kuvia tästä naamiosta viimeinen blogi kirjoituksessa (englanniksi). Kirjoitan lisää matkasta ja häistä seuraava pari kolme viikossa.

Nyt muut jutut! Blogissa aloitin ‘Round up‘ eli joka kuukauden viimeinen päivänä kirjoitan mitä on tapahtunut eri puolella – ruoka, käsityö, hyviä jutut mitä luin netissä, suosittu blogikirjoitus tässä blogissa ja blogikirjoitus arkistosta.

Täällä viikolla ei oli textiili kurssi, käyn ensi viikolla. Värjätän kankaat ja teen myös kankaan painanta. Kotona virkkasin pari hanskat (ranteen lämmittemet?) ystävälle lahjaksi. Paljon ajatuksen, yrityksen ja erehdyksen jälkeen, aloitin neule kauluri – tykkään virkkausta enemmän kuin neulominen ja tuntun että, neulous on hitaampi ja vaikeampi! Toivon että, onnistun kauluri projektin.

Ja pari päivä sitten, unessa kävin suklaa jälkiruoka kaupassa (espanjassa tai italiassa). Kauppias näytti minulle kaikki erilaisia suklaat, hedelmät ja marjat. Sitten, hän suositteli kaksi jälkiruoat. Hän näytti myös miten hän tekee näitä ruoat hänen keittokirjassa! En muista reseptit tai ruokan nimet mutta yhdessa jälkiruokassa oli suklaa-aprikoosi. Toinen muistutta minua suklaa mousse ja suklaa kastike espanjalainen churrosille! Siellä oli minun suklaa unelmaa 🙂

Hyvää päivää!

Advertisements

Share your thoughts -

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.